روز جهانی کودک ۸ اکتبر
علت و تاریخچه نامگذاری ۸ اکتبر به روز جهانی کودک اولین بار پس از جنگ جهانی دوم و در سال ۱۹۵۴، مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیشنهاد ایجاد یک روز جهانی برای حمایت از کودکان و تأکید بر حقوق آنها را مطرح کرد. هدف اصلی از نامگذاری این روز، ایجاد آگاهی در میان مردم سراسر جهان درباره وضعیت کودکان و نیازهای خاص آنها بود.
اطلاعات بیشتربا روز جهانی انسان دوستی آشنا شوید
با روز جهانی انسان دوستی آشنا شوید. ۲۹ مرداد،۱۹ اوت، روز جهانی انسان دوستی
اطلاعات بیشترروز بزرگداشت حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی
۱۴ مرداد، روز بزرگداشت حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی
اطلاعات بیشترروز جهانی مبارزه با کار کودکان
روز جهانی مبارزه با کار کودکان هر ساله در ۱۲ ژوئن (۲۲ خرداد) برگذار میشود و هدف آن تقویت جنبش جهانی بر ضد کار کودکان است.
اطلاعات بیشترروز جهانی محیط زیست
روز جهانی محیط زیست (مخفف انگلیسی: WED) پنجم ماه ژوئن هرسال، روزی است که از سوی سازمان ملل برای افزایش آگاهی مردم برای نگهداری محیط زیست و تحریک سیاستمداران به گرفتن تصمیماتی برای رویارویی با تخریب محیط زیست و گونههای زیستیجانوری، بهعنوان روز محیط زیست انتخاب شدهاست.
اطلاعات بیشترکودکان گرفتار در مناقشهها و جنگها
کودکان گرفتار در مناقشهها و جنگهای سراسر جهان قربانیان بیگناه خشونت و تجاوز هستند.
اطلاعات بیشترچهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری دزفول
علت این نامگذاری مقاومت مردم این شهر در برابر موشک باران رژیم بعثی عراق در طول جنگ ایران و عراق بوده است.
اطلاعات بیشترسوم خرداد، روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی
سوم خرداد روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی سالروز آزاد سازی خرمشهر،روز مقاومت ،ایثار و پیروزی گرامی باد سوم خرداد سالروز آزاد سازی و فتح غرور آفرین خرمشهر قهرمان، یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان، استقامت و پایداری ملت ایران، شجاعت و شهامت فرماندهان و از خودگذشتگی رزمندگان ارتش اسلام و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان خمینی کبیر(ره) که فرمودند: “خرمشهر را خدا آزاد کرد” گرامی باد.
اطلاعات بیشترقیام ملتهای مسلمان و نه اعتماد به حکومت های خودکامه
بیش از هفتاد سال جنگ میان اسلام و صهیونیسم ادامه دارد مدارا با یهود و الخصوص کاخ سفید منحوس نتیجهای جز ذلت نداشته و نخواهد داشت چنان که قرآن کریم فرمود به ایشان دل خوش نکنید و هرگز تسلیم نشوید که نتیجه ای جز ذلت نخواهید داشت.
اطلاعات بیشتراحسان و نیکوکاری
احسان از نظر لغوی به معنای خوبی، نيكی، نيكوكاری، بخشش، انعام، نيكويی كردن و نيك گفتن آمده است (معين، ۱۳۸۲، ص ۱۲۴). از واژههای بسيار ارزشمندی است كه در قرآن کریم و سخنان ائمه اطهار (ع) به زيبايی به آن پرداخته شده است تا راهگشای جوامع بشری و زمينهساز سعادت آنها در دنيا و آخرت باشد.
اطلاعات بیشترروز ملی اهدای عضو، اهدای زندگی، 31 اردیبهشت
اهدای عضو در بیشتر کشورهای جهان بخصوص در ایران دیده میشود و روز ۳۱ اردیبهشت در ایران را روز اهدای عضو نامگذاری کرده اند. اعضای قابل اهدا از قبیل قلب، ریه ها، کبد، روده ها، لوزالمعده و کلیه ها میباشد.
اطلاعات بیشتربزرگداشت حکیم عُمَر خَیّام
عُمَر خَیّام نیشابوری (نام کامل: غیاثالدین ابوالفتح عُمَر بن ابراهیم خَیّام نیشابوری) (۴۴۰ – ۵۱۷ هجری قمری) که خیامی، خیام نیشابوری، عمر خیام و خیامی النّیسابوری هم نامیده شدهاست، همهچیزدان، فیلسوف، ریاضیدان، ستارهشناس و شاعر رباعیسرای ایرانی در دورهٔ سلجوقی بود. گرچه جایگاه علمی خیام برتر از جایگاه ادبی اوست و لقبش «حجّةالحق» بودهاست.
اطلاعات بیشترمهم این است که خداوند، تنهایت نگذارد
مهم ترین نکته و اصل این است که خداوند، تنهایت نگذارد.
اطلاعات بیشترقیام تنباکو یا نهضت تنباکو
قیام تنباکو یا نهضت تنباکو، نام واقعهای تاریخی است، که در اعتراض به اعطای امتیاز انحصار تجارت توتون و تنباکو در سفر سوم ناصرالدین شاه قاجار به خارج از کشور شکل گرفت، که اولین و گستردهترین جنبش علیه استبداد و استعمار شناخته میشود.
اطلاعات بیشترضرورت رویکرد نظری حقوق مصرف کننده به حقوق بشر
ضرورت رویکرد نظری حقوق مصرف کننده به حقوق بشر
اطلاعات بیشتردکتر رحیم معینی کرمانشاهی
شعری بسیار زیبا و مفهومی از استاد بزرگ، دکتر رحیم معینی کرمانشاهی
اطلاعات بیشتربیست و یکم شهریور سال روز اعدام ابراهیم حشمت طالقانی (حشمت الاطبا)
ابراهیم حشمت طالقانی (زاده ۱۲۶۴ روستایی شهراسر (طالقان) – درگذشته ۲۱ اردیبهشت ۱۲۹۸ رشت) مشهور به دکتر حشمت و ملقب به «حشمت الاطباء» و «سردار حشمت»، فرزند عباسقلی بود. وی اهل روستای شهراسر طالقان شناخته میشود. او از سران نهضت جنگل بود که از آغاز تشکیل این نهضت با آن همکاری میکرد و چندی از طرف هیئت اتحاد اسلام که شورای رهبری نهضت جنگل محسوب میشد، به حکومت لاهیجان منصوب شد.
اطلاعات بیشترموت کورت پژوهشکده شورای نگهبان
برگزاری موت کورت پژوهشکده شورای نگهبان با همکاری دانشگاه شهید بهشتی تهران
اطلاعات بیشتر